Samenwerking Omexom en Da Vinci College - Werken bij Omexom
Nieuws

Samenwerking Omexom en Da Vinci College

Overzicht

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Omexom een tweejarige samenwerking is aangegaan met de sector Techniek en Media van het Da Vinci College. De samenwerking richt zich op het verder verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs, het introduceren van studenten aan de sectoren hoogspanning en industrie (Actemium), en het helpen vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden binnen deze sectoren.

Domeinleider Erik Botter van het Da Vinci College verwoordt het treffend. “Uiteindelijk gaat het erom dat er sprake is van een samenwerking met bedrijven, zodat we met elkaar in de regio een goede bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van de techniek en bovenal het technisch onderwijs.”

Da Vinci College

Het Da Vinci College staat bekend om zijn focus op praktisch en technisch onderwijs en biedt een breed scala aan innovatieve opleidingen die studenten voorbereiden op een carrière in diverse technische vakgebieden.

We kijken uit naar de komende twee jaar en de mogelijkheden die deze samenwerking zal brengen voor zowel onze organisatie als de studenten van het Da Vinci College.