Management / Commercieel - Werken bij Omexom

Management / Commercieel

Nederland voorzien van energie! Door jouw technische achtergrond weet je precies wat er nodig is om projecten succesvol af te ronden. Belangrijk, want de markt verandert voortdurend. Je speelt daar haarfijn op in en bent een echte verbinder Zowel richting de klant als intern richting onze collega’s. Jij weet het beste uit jouw team te halen. Samen hebben jullie een gemeenschappelijk doel: projecten uitvoeren in de midden- en hoogspanning, mobiliteit en industrie.

 

Vrijheid binnen jouw rol

Wij zijn een decentrale organisatie, opgebouwd uit business units.  Door onze decentrale manier van werken heb je veel vrijheid en verantwoordelijkheid in de rol die je vervult. Lokaal beslis jij, samen met andere managers, waar de business unit zich op richt. Van het binnenhalen van projecten en nieuwe opdrachtgevers, tot het afsluiten van raamovereenkomsten. Jij bent medeverantwoordelijk voor het tot stand komen van de beste strategie. Zo krijg je alle middelen om het beste uit de business unit te halen, maar ook uit jezelf.

In ontwikkeling blijven

Om het beste uit jezelf te halen, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij ondersteunen onze collega’s hier op allerlei manieren in. Volg bijvoorbeeld een training bij Omexom Institute, een MBO of HBO opleiding of verbeter je soft skills. Ook bieden we tal van (managment)trainingen aan binnen de VINCI Energies Academy. Het opleidingsnetwerk van VINCI Energies, waar Omexom een merk van is.