Over Omexom - Werken bij Omexom

Over Omexom

De wereldwijde energiesector verandert voortdurend. Omexom werkt samen met klanten om de energietransitie te realiseren. We ontwikkelen oplossingen voor alle spelers die elektriciteit opwekken, transformeren en distribueren. Voor zowel professionele als institutionele groot-verbruikers. Dit doen we in Nederland en daarbuiten. We zijn onderdeel van VINCI Energies en daarmee ook van een wereldwijd netwerk van business units. Dat doen we vanuit deze oplossingen:

Wat wij terugdoen voor de natuur

Omdat Omexom een merk is van VINCI Energies besteden we uitgebreid aandacht aan verschillende onderwerpen rondom Corporate Social Responsibility (CSR).  We zijn ervan overtuigd dat duurzaam succes op financieel vlak hand in hand gaat met een ambitieus CSR programma. Zo bevorderen we een snellere milieutransitie, nemen we deel aan maatschappelijke projecten  en streven we naar een 100% ongevalvrije werkomgeving. Dat noemen we Safety Excellence.

Bij Omexom blijf je jezelf ontwikkelen

Om het beste uit jezelf te halen, is het belangrijk om jezelf te blijven ontwikkelen. Wij ondersteunen onze collega’s hier op allerlei manieren in. Volg bijvoorbeeld een training bij Omexom Institute, volg een MBO of HBO opleiding of verbeter je soft skills. Dat kan onder andere door deel te nemen aan trainingen die we aanbieden binnen de VINCI Energies Academy.