Omexom gaat samenwerking aan met MBO Rijnland - Werken bij Omexom
Nieuws

Omexom gaat samenwerking aan met MBO Rijnland

Overzicht

Omexom heeft een belangrijke stap gezet in het versterken van hun samenwerking met MBO Rijnland in Gouda. Tijdens het tekenmoment werd een tweejarige samenwerkingsovereenkomst getekend, deze samenwerking omvat gastcolleges en het organiseren van locatie bezoeken voor eerstejaarsstudenten. Ook het merk Actemium, actief in de industrie, is onderdeel van deze samenwerking. Als onderdeel van VINCI Energies NL willen we jong talent enthousiast maken voor techniek.

MBO Rijnland
MBO Rijnland biedt breed, toegankelijk en kwalitatief hoogstaand beroepsonderwijs in de regio Rijnland. De school richt zich op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van studenten en werkt nauw samen met regionale bedrijven en instellingen om praktijkgericht onderwijs te bieden. Hierdoor kunnen studenten direct relevante werkervaring opdoen. Meer informatie is te vinden op de site van MBO Rijnland.

Doel van de samenwerking
Het doel van deze samenwerking is om studenten een duidelijk beeld te geven van de werkzaamheden binnen de elektrotechniek, met een speciale focus op hoogspanning. Door directe interactie en praktische ervaringen hopen we studenten te inspireren en te motiveren om voor een carrière in deze dynamische en essentiële sectoren te kiezen.
Deze samenwerking biedt een mogelijkheid voor studenten om te leren van professionals in het veld, de nieuwste technologieën te ontdekken en inzicht te krijgen in de praktische toepassingen van hun studie.

We kijken uit naar de komende twee jaar vol inspirerende sessies en hopen veel jonge talenten te enthousiasmeren voor een carrière in elektrotechniek.