Traineeship - Werken bij Omexom

Traineeship

Als nieuwe generatie ben jij voor Omexom ontzettend belangrijk. Wij geloven in jouw talenten en zien jou als de specialist van de toekomst. Daarom zijn we enthousiast om ons Traineeship aan te kondigen, waarin ondernemerschap, ontwikkeling en duurzaamheid centraal staan. Bij Omexom krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen, initiatief te nemen en een positieve impact te maken op de energietransitie.

Het draait hier om jou

Bij Omexom hechten wij veel waarde aan jouw ontwikkeling en luisteren we naar de wensen en behoeften van de nieuwe generatie. Dit komt tot uiting in ons Traineeship, waarin beide aspecten samenkomen. Binnen ons Traineeship krijg jij namelijk de unieke kans om te wisselen tussen verschillende rollen, business units en teams. Hierdoor kun jij gedurende de eerste twee jaar van jouw carrière een compleet beeld vormen van het werkende leven, ontdekken wie jij bent en vooral ontdekken wat het beste bij jou past!

Wat je van ons kan verwachten

Je zult aansluiting vinden bij een groep trainees die zich in dezelfde levensfase bevinden als jij. We zijn op zoek naar pas afgestudeerden met een HBO/WO-diploma, 0-2 jaar werkervaring en een enorme drive om zichzelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Maar het allerbelangrijkste ben jij, omdat je jouw carrière een vliegende start wilt geven!

Om jouw groei te ondersteunen, hebben we een opleidingspartner aan ons gekoppeld die een op maat gemaakt programma heeft ontwikkeld. Deze trainingen bestaan voor 30% uit vakinhoudelijke onderwerpen, die specifiek zijn afgestemd op jouw individuele behoeften. De overige 70% van de trainingen richten zich op het ontwikkelen van soft-skills. Denk hierbij aan onderwerpen zoals persoonlijk leiderschap, effectieve communicatie en planning.

Bij Omexom geven we om jouw totale groei, zowel professioneel als persoonlijk. Door deel te nemen aan ons Traineeship krijg jij de kans om jezelf te ontwikkelen op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak, en zo de basis te leggen voor een succesvolle carrière.

Contact formulier

Doorgaans zullen we op werkdagen binnen 48 uur reageren op jouw bericht.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kickstart voor jouw carriere

Ons doel is om jou, als gemotiveerde starter, een kickstart te geven op het gebied van werkervaring en vakvolwassenheid. Maar het allerbelangrijkste voor ons is dat jij de beste versie van jezelf wordt. We willen dat je aan het einde van die tweejarige periode kunt terugkijken en zegt: “Ik heb mezelf echt leren kennen en ik weet nu wat ik met mijn toekomst wil!” Alleen dan zal ons Omexom-hart sneller gaan kloppen.