Starters - Werken bij Omexom

Starters

Je staat aan de start van je carrière. En nu? Met doorleren ben je nog lang niet klaar. Daarom krijg je bij ons de kans om je vakkennis te vergroten én je competenties verder te ontwikkelen. Dat doe je terwijl je aan afwisselende projecten werkt binnen de energietransitie. Waar jij naartoe gaat met jouw carrière? Dat bepaal jij. Ontwikkel jij je in de diepte tot een ware specialist? Of kijk je liever breder en zie jij jezelf als toekomstige manager? Je bent bij ons eigen ondernemer van je loopbaan.

Maak werk van je talent!

Vakkennis vinden wij natuurlijk belangrijk, dus daar besteden we veel aandacht aan. Maar we kijken ook naar je competenties. Hoe voer je bijvoorbeeld zelfstandig een project uit? Neem je initiatief om een probleem op te lossen? En hoe pak je dat dan aan?

Wij praten regelmatig met je over verdere ontwikkeling van je competenties. Dat doe je met je direct leidinggevende, collega’s om je heen en je HR Business Partner. Zo vertellen we hoe je hieraan kunt werken en helpen je daar ook écht bij. In een persoonlijk ontwikkelplan (POP) geef je zelf aan op welk gebied en hoe jij je verder bij ons gaat ontwikkelen. Zo werken we samen aan jouw toekomst.

Leer door bij Omexom Institute

In Assen hebben we een eigen leerinstituut voor hoogspanning. Daar geven we opleidingen en trainingen gericht op het werken aan de energietransitie. En jij kunt hier als starter gebruik van maken! We hebben breed lesaanbod, maar bieden ook maatwerk aan. Alles om in jouw behoefte te voorzien en te zorgen dat jij een onmisbare schakel wordt in het realiseren van de energietransitie.