Studenten - Werken bij Omexom

Stages en afstuderen

Als student krijg je bij Omexom alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Natuurlijk onder begeleiding van ervaren Omexom-medewerkers. De combinatie van jouw talent en onze professionele ervaring kan leiden tot verrassende innovaties, voor zowel MBO, HBO als WO studenten. Een win-win-situatie dus!

Zelf je stage vormgeven

Ben je tijdens je opleidingstraject toe aan een (afstudeer)stage? Leuk! Dan ben je bij ons aan het goede adres. We gaan een open gesprek met je aan over waar jouw interesses liggen. Op basis daarvan komt er een passende opdracht tot stand, waarin we rekening houden met jouw wensen en kijken naar de vereisten vanuit de opleiding.

Maak gebruik van Omexom Institute

In Assen hebben we een eigen leerinstituut voor hoogspanning. Daar geven we opleidingen en trainingen gericht op het werken aan de energietransitie. En jij kunt hier als student gebruik van maken! De praktijkruimte staat tot jouw beschikking, wanneer je die nodig hebt binnen jouw (afstudeer)opdracht.

Fiets met Omexom door je loopbaan heen

Ga je bij ons starten aan een (afstudeer)stage? Dan krijg je een prachtige Omexom fiets. Fiets ermee naar school, naar één van onze locaties of in het weekend naar de kroeg. Wel zo duurzaam!